Dags för en uppdatering

Våren är här och det är dags för en uppdatering. Idag har matte varit iväg utan mig och hon säger att hon ska iväg snart igen, så jag får väl fortsätta drömmandet även i eftermiddag. Husse kommer nog hem sen nån gång.

Katterna har den senaste tiden ockuperat min bädd väldigt mycket och eftersom jag inte gillar att de ligger i den alls, så har jag nu jobbat hårt för att ligga i min bädd och sova. Jag skyndar mig upp för trappan när vi kommer hem från en promenad och jag lägger mig på eller vid bädden och vaktar den. De där små lurvbollarna ska inte få ta över min älskade bädd! De har ju egna i köket, så de kan väl använda dem?

Jag är lite ledsen för att all snö är borta nu, men samtidigt blir det lite längre promenader med matte, nu när hon säger att hon orkar mer, så jag gläds över det. Det är så skoj att skutta på åkrarna och jaga sork! Igår fick jag sitta utanför stallet en stund och vara för mig själv och det var väldigt mysigt! Vanligtvis brukar jag få vara med inne i stallet och jaga råttorna (japp, jag lyckas ju!) men igår fick jag sitta ute. Matte var smart och valde en solig plats denna gången, till skillnad från en morgon då hon satte mig närmare dörren och solen försvann. Jag försökte flytta mig så att jag låg i solen hela tiden, men sen tog kopplet emot. Då gick jag faktiskt in och sa till matte att det fick vara nog. Hon fattade dock inte detta och tog in mig i stallet istället. Ibland kan det verkligen vara så TRÅKIGT i stallet, när jag tröttnat på råttorna. Men som sagt, igår var matte smart!

Vi har sen en tid tillbaka en ny bil att åka i. Den är lite rolig! Lite ovant är det i trafiken, för nu får jag sitta i "bagagen" och inte på baksätet, men det är skönt att kunna lägga sig ordentligt. Ibland får matte för sig att jag ska sitta där tillsammans med en massa andra saker och hon påstår att jag är larvig och att jag får plats, men jag VILL faktiskt ha hela utrymmet för mig själv. Annars måste jag ju sitta still. Det är ju jobbigt! Och tråkigt!





Nu säger matte att vi ska ut så det är väl bäst att avsluta!

RSS 2.0