Solig tisdag

Nu har matte fått fnatt. Hon skuttar och har sig. Det räckte inte med att hon håller på och röjer och har sig inför flytten - nu ska hon dansa också.
Hon yrar nåt om att hon fått jobb, men jag vet inte riktigt vad det har med dans att göra...?

*suck*
Jaja, hon slutar väl med att dansa snart. Jag vill sova ifred. *gäsp*

Typ hej, igen!

Matte är lite fjollig och pjoskig. Hon var taskig i tisdags.
Hon lyfte upp mig i det där förbaskade badkaret och tvättade mig!!!
Som tur är, så blev jag bara blöt om benen och magen, men det var fööör mycket!
Men matte var snabb och det ska hon ha beröm för. Gillar inte badkar.
Här är anledningen till att matte villa tvätta mig. Jag håller inte med henne.
Bus

En annan sak som matte är fjollig med är mina klor. De ska klippas i tid och otid. Hon tycker de är för långa,säger hon.
Men de växer ju ut ändå, så varför orka besvära sig?!?
Min tass

Istället för att pjoska och fjolla med tvätt och manikyr så borde vi vara ute och springa! Jaga rådjur, gräva fram harar, titta på ekorrar och skratta åt dumma fåglar!
Och framför allt jaga BOLLEN!!!
Min boll
Men inte matte. Hon ska äta o sitta vid den här tråkiga datorn och läsa såna där böcker o sånt.
Och nu har hon fått för sig att lägga ner alla grejer i väskor och lådor. Hon säger att det är för att vi ska flytta.
Måste vi ha med oss grejerna för det?

Hej!

Välkomna till min blogg!

Mitt namn är Sisko och jag är en sån där Siberian Husky. Jag har inga slitna hårtoppar och bara lite tandsten, men hey - vem bryr sig?

Min matte heter Hanna och hon är tokig och lite lat. Hon är envis som tusan, men jag vinner över henne rätt ofta. *stolt*
Min stormatte är snäll som tusan, men hon är inte här. Tror hon bor en bit ifrån oss, för vi ska alltid sätta oss i bilen för att träffa henne. Vet inte hur länge vi åker, för jag brukar sova hela resan. Stormatte bodde vi med förut, men vi har tydligen fått för oss att ha en egen flock. Varför vet jag inte.

Ärligt talat så fattar jag bara hälften av vad matte håller på med. Man kan ju undra om hon fattar själv...

Den nya flocken består av mig o matte, mattes hane och två fyrbenta håriga saker med lång svans. Matte kallar dem för katter. Den svarta, som jag tror är kille, är rolig, men han vill inte busa med mig, så han är tråkig. Den andra tror jag är en hon, för hon gnäller som FAN. *suck* Vet inte vad hon har emot mig, för hon verkar vilja hålla ett avstånd, och ärligt talat så bryr jag mig inte. Har bättre saker för mig. Så länge de låter min mat och mina ben att vara, så får de leva. Matte o hennes hane verkar ju vilja det.

Jag har en bror som jag träffat rätt ofta genom mina "9" år här på jorden (förstår inte hur människor räknar) och han bor nära stormatte. Han fick såna där blå ögon. Jag fick bruna. Men jag gillar mina ögon. De funkar ju.

Matte har sagt att om ni fortsätter läsa min blogg så kommer ni att få lära känna mig bättre. Jag bryr mig inte. Jag känner ju redan mig själv.

Nu ska jag sova igen.


Och förresten, välkomna.

Välkommen till min nya blogg!

Sisko

RSS 2.0